Hästar, vinter och vatten är enkelt – ThermoBar har isfria och smidiga lösningar som ger dina djur rätt tempererat vatten året om. Isfritt på vintern och svalt på sommaren – i hagen, boxen eller stallet.

Grunden för ThermoBars arbete är övertygelsen om att hästar, kor och andra husdjur mår bäst av ett så naturligt och fritt liv som möjligt, med fri tillgång till vatten oavsett livsmiljö och klimat. Vår lösning är isolerade eller uppvärmda kar med manuell eller automatisk påfyllning till hagar, boxar och stall. Vid behov av frostfria, nedgrävda vattenledningar finns flottörventiler och anslutningar som klarar samma kyla som karen, ned till cirka 40 minusgrader. Med ThermoBarer i stallet spar du dessutom snabbt pengar när du kan dra ner värmen – kostnaden för elen till ett vattenkar är en bråkdel av vad det kostar att värma upp ett stall.

ThermoBars produkter är framtagna, utvecklade och testade i Sverige i samarbete med veterinärer. Den sega och köldtåliga plasten som vi använder i alla ThermoBarer är livsmedelsgodkänd, det innebär att den inte avger några giftiga kemikalier eller allergiframkallande ämnen. Vi tillverkar produkterna i Sverige och arbetar med få mellanled. Det ger dig som kund hög kvalitet och bra service till låga priser.

Våra produkter håller hög kvalitet, därför har vi 3 års garanti på allt som vi säljer. Om du behöver hjälp eller råd inför, under eller efter ett köp är du varmt välkommen att slå oss en signal!

 

web6