granar_1000_400

 

Våra produkter tillverkas i Sverige, det ger hög kvalitet och långa livslängder, produkter du kan lita på länge.

Att våra produkter håller länge är en självklar del av ThermoBars hållbarhetsarbete, därför ger vi också 3 års garanti på alla våra produkter. Med en lång livslängd och möjlighet att reparera eller byta ut endast den del som slitits ut eller gått sönder minimerar vi förbrukningen av råvaror.

Resursmässigt kan det vara så att du enkelt spar el genom att installera eluppvärmda kar i kallstallet. Jämför gärna hur mycket el det behövs för att värma upp ett helt stall och hur mycket som behövs för att värma upp en eller två ThermoBarer. Läs mer om energi på den här sidan.

Vi är också noga med att minimera transporterna. Därför vill vi alltid att du kontaktar oss innan du skickar någon del eller ett helt kar till oss. Våra produkter är konstruerade så att du enkelt byter de flesta delar själv, ofta räcker det att vi skickar en ny del till dig – på så sätt får vi färre transporter.

För att förlänga våra produkters livslängd ytterligare hjälper vi dig gärna även efter att garantitiden gått ut, eller ger tips på hur du går vidare.

När ett kar väl har gjort sitt vill vi att du lämnar det till återvinningscentralen i din kommun, plasten i karet går förstås att återvinna och vi vill att övriga delar tas om hand på rätt sätt.