Här är bidragen från de lyckliga vinnarna av varsin TB65ECO

Nancy Markström:

Då vi idag lever i ett enormt slit och släng samhälle så ger jag tummen upp för produkter där det är möjligt att reparera och kunna fortsätta använda produkten, köpa hållbart lönar sig alltid i längden. Att kunna hålla vatten isfritt till min häst här uppe i norr under den kalla vintern är en utmaning men med en thermobar skulle det underlätta enormt. Skulle något gå sönder känns det skönt att veta att det går att laga och jag, Julius (på bilden), plånboken och jordklotet skulle vara tacksamma och glada

Gunnar Kronhed:

Det här vattenkaret verkar vara rejält och smidigt när man kan hålla djurens dricksvatten isfritt även när det är minusgrader ute. Det är väldigt bra att det finns reservdelar till och att det är lätt att få tag i dem. Som bonde vet man att naturen är viktig och att man måste försöka hålla nere både utsläpp och kostnader. Efter dem hårda sommaren 2018 har man fått erfara hur känslig miljön är och hur kraftiga förändringarna i vädret kan bli med varma somrar och kalla vintrar. Djuren måste ändå ha tillgång till vatten dygnet runt.
Att detta kar är ECO vänligt och att det finns reservdelar att köpa så att man slipper slänga och köpa nytt är riktigt bra. Jag är en sådan person som försöker fixa först innan jag köper nytt så detta kar skulle passa mig och mina får-damer perfekt.

Greta-Nattbergstorp:

Jo som ni ser står min halvkusin Mynt med mjölmulen långt ner i plasttunnan på min vänstra sida, och det är bra, han måste dricka annars får han ont i magen. Det har hänt två gånger, det är därför vi får klä oss vid surväder också. Nä ont i magen är inte bra därför att jag Blakken och min halvsysterson Timmer han är snart två år och en liten snäll ligist minsann och äter mest hela dagen för att bli stor och stark, vi var jätte rädda sist det hände och gjorde allt vi kunde för att få upp Mynt från där han låg och frös tills en kompis till matte och mattes syster kom innan matte själv tog sig hem. Tack till dom.
Min halvkusin lever och det är härligt❤️

Matte säger januari temperaturen har varit den kallaste på 10 år här uppe i Norrbotten, med ner omkring -30 i flera veckor då vill vi hästar äta och dricka gott. Det får vi med ljummet vatten från den där baljan, sen är ju maten onödigt långt bort det är därför ”mini me” Timmer inte kom med på tävlingsbilden. Matte kanske kan trycka in en bild på hur långt det är till maten i slutet.

Ja just ja tävlingsbaljan….alltså jag Blakken skulle behöva en egen balja när jag vill vara för mig själv ett tag då står jag inne i lösdriften och halvsover, för slappna av går ju inte med tvååringen Timmer i hovskägget.

Margareta Häggkvist:

Efter att ha haft en hemmagjord variant av värmebalja och sedan få byta till en Thermobar är som att gå från att ha kört en gammal hundkoja till en Ny Volvo XC60! Alltid ljummet vatten och glada friska hästar.
Bilden är tagen nu i januari där mina två fina vänner delar på allt från hö till vatten. De går alltid till den det första de gör på morgonen.

Marie Hellström:

Vi har lösdrift på vår gård i Norrbotten och är väldigt måna om att våra hästar alltid ska ha tillgång till frostfritt vatten dygnet runt. Här är det många gånger -30 grader på vintern och då är det lätt hänt att saker går sönder.
Vi tycker att er lösning med att man kan köpa egna reservdelar är bra för att man då kan förkorta tiden på lagningen av thermobaren om den skulle gå sönder, hästarna har snabbt frostfritt vatten i hagen igen.

Mats Eriksson:

April bor på gården Tallkulla i Lovisa Finland med resten av sin Highlandflock. Vi har tre olika Thermobars i olika storlekar och en hör till gruppen som man kan reparera och köpa delar till, men den och de andra har fungerat perfekt och är till stor nytta åt både oss ägare och till djuren eftersom Highländaren bor alltid utomhus.

De breda hornen är inte heller ett problem på den största modellen 250 som är smalast, djuren dricker den också tom med huvet lite snett suger de i sig de sista litrarna från bottnet.